Pare pytan.

U30, U70, U120, U250, U450, U1100, U1500, U6000

Pare pytan.

Postprzez grax w 18 Luty 2009, 09:15

Witam.
Mam pare pytan. Prosze o przyklady.
Dziekuje

1. Jesli uaktywnie LDAP to jak go ustawic , aby userzy po zalogowaniu sie mieli przypisan dane prawa? Gdzie to ustawic na danym stanowisku?
2. QoS jakis przyklad jak ustawic dane ograniczenia przepustowosci dla jednego komputera w danej godzienie ( na dane uslugi ).
3. Jak ustawic aby wybrana usluga przechodzila przez proxy i bylo sprawdzanie antivirus antispam...
4. Intrusion prevention jakis pryklad zastosowania.
5. SEISMO przyklad
6. Mail tez jakis przykladzik jak ustawic i do czego mozna wykorzystac.
7. Blokowanie dostepu do okreslonych stron www (komunikat na ekranie).
grax

Dołączenie: 17 Luty 2009, 22:43

Re: Pare pytan.

Postprzez sq5be w 20 Luty 2009, 10:40

grax napisał(a):Witam.
Mam pare pytan. Prosze o przyklady.
Dziekuje

1. Jesli uaktywnie LDAP to jak go ustawic , aby userzy po zalogowaniu sie mieli przypisan dane prawa? Gdzie to ustawic na danym stanowisku?
2. QoS jakis przyklad jak ustawic dane ograniczenia przepustowosci dla jednego komputera w danej godzienie ( na dane uslugi ).
3. Jak ustawic aby wybrana usluga przechodzila przez proxy i bylo sprawdzanie antivirus antispam...
4. Intrusion prevention jakis pryklad zastosowania.
5. SEISMO przyklad
6. Mail tez jakis przykladzik jak ustawic i do czego mozna wykorzystac.
7. Blokowanie dostepu do okreslonych stron www (komunikat na ekranie).

Nasuwa mi sie jeszcze jeden punkt - '8. Firewall co to jest i do czego służy', bez urazy ale forum służy do dyskusji i rozwiązywania określonych problemów a nie do pisania manuala. Jeżeli masz NETASQ-a to po zalogowaniu na stronie producenta masz do dyspozycji całą masę dokumentacji która odpowiada na Twoje pytania jak również kilkanaście dokumentów szczegółowych opisujacych postawowe konfiguracje "krok po kroku".
NETASQ F50, U70, F200
sq5be
Administrator

Dołączenie: 13 Listopad 2008, 13:41

Powróć do seria U

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość